Over ons

Over ons

Louise Guliker, eigenaar


Ik ben Louise Guliker, eigenaar van De Witte Wolven Hondencrèche en Kynologisch instructeur. Ik heb mijn opleiding gedaan bij O & O Hondenopvoeding en Opleiding, een bekend instituut dat mensen opleidt tot professionele begeleiders van baas en hond.

Natuurlijk heb ik ook een dieren-EHBO-diploma. Ik deed een studie over natuurvoeding en weet daardoor ook wat er in een goede brok moet zitten, en vooral wat niet.  Ik heb hands-on ervaring met herplaatshonden met gedragsproblemen. Omdat ik uw hond goed leer kennen, kunnen wij samen evetuele problemen bij uw hond herkennen en aanpakken.

Ik ben een professioneel & gediplomeerd hondenoppasser en -verzorger met 25 jaar ervaring. Uw hond krijgt bij ons de beste verzorging en begeleiding.

Certificaten


  • Module A - Gedrag en Leerprincipes
  • Module B - Didactiek en Gezondheid
  • EHBO-diploma voor honden

Ervaring


Gedragsproblemen, natuurvoeding voor honden, herkennen van gezondheidsproblemen

Een paar van onze succesverhalen

Even voorstellen:

Cailean de witte herder

Cailean was bang voor mensen. Na 3 dagen voorzichtig laten wennen, kreeg hij vertrouwen in ons en werden wij uitbundig begroet. Zijn eigenaar stond perplex.

Wu Dan de sheltie

Wu Dan kwam met 3 maanden voor het eerst en vond de andere honden heel eng. Stap voor stap begeleidden wij haar tot een zelfverzekerde, sociale dame.

Bully de American bully

Bully bleef maar trekken, de eigenaren wisten er geen raad mee. Nadat ik haar had gewend aan een halti, konden zij, en wij, haar met gemak uitlaten.